top of page
 
Op deze pagina vind je  de formulieren waarmee je kunt inschrijven op de wedstrijden.  Verder onder aan de pagina de inschrijvingslijsten van de wedstrijden.  Deze lijsten werken wij regelmatig bij. Zo kun je  controleren of je inschrijving in goede orde is ontvangen. Let op, je  aanmelding staat er niet meteen na inschrijving op, wel binnen 1 dag. Uiterste inschrijfdatum voor de zaterdag wedstrijd is woensdagavond 22:00 uur. Voor de woensdag wedstrijd kun je inschrijven tot zondagavond 22:00 uur.

Op de woensdagen is het vrij spelen voor leden met een EGA handicap vanaf 54. Om mee te kunnen doen aan de wedstrijden op de zaterdag dien je een EGA handicap van minimaal 36 te hebben. 

Startlijsten voor zowel de woensdag als zaterdag zijn ook op deze website te vinden (tab GOLF/subtab Startlijsten: https:www.nvoc-golf.nl/startlijst)

 Introductieregeling

Op onze speeldagen  woensdag en zaterdag kunnen onze leden indien er speelruimte is vrienden introduceren.

Het introductietarief is 2,50 euro pp per wedstrijd en dient op de wedstrijddag contant te worden betaald aan de wedstrijdleiding.

Introductie is mogelijk gedurende maximaal 4 achtereenvolgende weken.

Willen introducées langer meedoen met onze wedstrijden dan kunnen zij lid worden van onze hoofdclub NVOC de Lage Landen en vervolgens van onze NVOC golfclub.

c8ca51bb-800d-41c4-80dc-776b9a07eedf.JPG

ZATERDAG OF ZONDAG

Individueel stableford wedstrijd Ifach

wil je onderstaand formulier invullen en uiterlijk inzenden woensdagavond 22.00  uur.

Let Op: Graag aangeven of je op zaterdag of op zondag wilt spelen!

bottom of page