OP DEZE PAGINA KUN JE INSCHRIJVEN VOOR DE PONIENTE WEDSTRIJDEN

De inschrijftermijn voor de Poniente wedstrijden sluit steeds 1 week voor de wedstrijd, Er kunnen elke week 12 spelers meedoen, als er meer inschrijvingen zijn probeert de NVOC-Golf meer starttijden te verkrijgen. Degenen die het eerst inschrijven krijgen voorrang boven latere inschrijvers, en leden van de nvoc-golf krijgen voorrang boven introducees.

De startlijst wordt door de organisatie gemaakt. Als je meedoet is het de bedoeling dat je minstens een half uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig bent om je kaart op te halen en de sleutel van de buggy. Bij de organisatie, niet bij de balie van Poniente!!

De greenfee  dient uiterlijk op de donderdag voorafgaande aan de wedstrijd in bezit van de NVOC-Golf te zijn. Alleen degenen die op tijd betaald hebben kunnen meespelen.

Elke week zal er een lijst op de site geplaatst worden van de spelers die zich hebben ingeschreven. Tevens zal op deze lijst worden aangetekend of de betaling (op tijd) binnen is.

 

Om aan deze wedstrijd mee te doen is minimaal handicap 36 vereist!

NVOC-Golf heeft een eigen bankrekening : IBAN : ES81 0081 0674 6800 0241 5847 . BIC  : BSABESBB t.n.v. NVOC De Lage Landen Moraira.  De bedoeling is, dat je tegelijk bij inschrijving ook de greenfee overmaakt, zodat het geld op tijd binnen is.

LET OP; BIJ BETALING VERMELDEN PONIENTE PLUS SPEELDATUM.​

MAANDAG, 24 mei  2021 11.08 UUR

Vrij spelen VILLAITANA PONIENTE

Wil je onderstaand formulier invullen

en verzenden UITERLIJK 17 mei

JE KUNT NOG INSCHRIJVEN: 

LET OP: bij betaling speeldatum vermelden!!!!

PHOTO-2021-04-29-16-09-01 (1).JPG

Bedankt voor je inschrijving.